Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Böngésszen az eladó floridai ingatlanjaink között!

Fektessen be Floridában a biztos hozamért!

Lakás eladó - New Port Richey - Florida

110 000 USD

New Port Richey

HSZ: 2846062 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 91 m2 Hálószobák 2
Fektessen be Floridában és egy hosszútávú kiadással biztosítson be egy rendszeres jövedelmet.

Az ingatlan 91,23 m2 alapterületű, 2 hálószoba és 1 fürdőszoba került benne kialakításra és egy kellemes környezetet biztosító lakóparkban található.

Miért érdemes New Port Richey-i ingatlanba fektetni?
New Port Richey Tampától északra, Florida nyugati partján található, és gyönyörű természeti tájakat, fehér strandokat és elsőrangú szolgáltatásokat kínál lakóinak. Számos éttermet, klubot, bevásárlóközpontot és egyéb szolgáltatást találunk itt. A környék különféle fesztiváloknak és kulturális kezdeményezéseknek ad otthont, amelyek Tampa központjának közelségével együtt keresett és előnyös turisztikai célponttá teszik. A fentiek mellett arról sem szabad elfeledkezni, hogy Tampa Nyugat-Florida legfőbb városaként kiemelkedő üzleti központ is, és az Egyesült Államok 1000 legnagyobb bevételű vállalata közül többnek is otthont ad. New Port Richey azoknak is a kedvenc úti célja, akik a nyugdíjkorhatár elérésekor úgy döntenek, hogy Florida enyhébb éghajlatú vidékeire költöznek, hogy élvezhessék a környék által kínált kiváló szolgáltatásokat, valamint a gyönyörű strandokat.

Azoknak, akik a stabil és hosszú távú bérbeadási bevételt részesítik előnyben a turizmus mellett másik előny, hogy New Port Richey kiváló lakóhely a családok számára is, hiszen számos oktatási és egyetemi intézménynek ad otthont.

Ez a New Port Richey-i ingatlan 6.342 USD éves nettó bevételt termel, és ehhez most egy év díjmentes ingatlankezelést adunk.

Ha úgy dönt, hogy rövid- vagy középtávú befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, amelyet stabil és folyamatos bérbeadási bevétel jellemez, egy floridai ingatlan különösen megfelelő lehet Önnek.

Ingatlan adatai

Irányár:110 000 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:New Port Richey
Alapterület:91 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!