Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Böngésszen az eladó floridai ingatlanjaink között!

Ingatlanbefektetés Tampa városában!

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2022-02-04
Hasonló eladó ingatlanok itt >

Lakás eladó - Tampa - Florida

125 000 USD

Tampa

HSZ: 2580063 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 85 m2 Hálószobák 2
Ár: $125,000
Nettó Hozam: 6.53%
Havi bérlet: $975 p/m
Ingatlanadó: $85 p/m
Közös Költség (HOA): $210 p/m

Bruttó Bérlet: 9.36 % p/a
Nettó Hozam: $8,160 p/a
Nettó Hozam: 6.53 % p/a

Fektessen be egy tampai ingatlanba Floridában és élvezze a 6,53%-os nettó hozamot.

Ennek a tampai ingatlannak az éves nettó hozama 8.160 USD, ami 6,53%-os nettó megtérülési ráta, a befektetés 125.000 dolláros értékével számolva, valamint figyelembe véve az első évben díjmentes ingatlan kezelést.

Az ingatlan 85,4 m2 alapterületű, 2 hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. Ezenkívül a lakótelep, amelyben található, további szolgáltatásokat is kínál.

Miért érdemes Tampában ingatlanba befektetni?

Tampa Florida egyik legnagyobb városa, mely a félsziget nyugati partján található. A Mexikói -öbölre néz, és sok tekintetben a régió központja, valamint számos vezető vállalat székhelyéül is szolgál. Valójában itt található több olyan vállalat is, amelyek szerepelnek a Fortune 1000 listáján. Tampa Floridában a harmadik legnagyobb város a lakosság számát tekintve, az állam első kikötője űrtartalom szerint és a második a körutazások száma alapján. A városban található a fontos MacDill Air Force Base is, egy katonai létesítmény, amely 15.000 katonai és polgári személyzetet foglalkoztat.

Nemzetközi repülőterének köszönhetően Tampa jó összeköttetéssel rendelkezik az USA számos népszerű városával (köztük Los Angeles, San Francisco, Seattle, Chicago stb.), valamint Kanadával és Európával is.

Tampa az egyik olyan város volt, ahol az utóbbi években a legnagyobb volt az új lakosok beáramlása, elsősorban azoknak a nyugdíjasoknak és családoknak köszönhetően, akik Kanadából és az Egyesült Államok északi részéről úgy döntenek, hogy Florida enyhébb éghajlatára költöznek, hogy élvezhessék a környék kiváló lehetőségeit és gyönyörű strandjait. Az úgynevezett "snowboardosok" jelenség a bérbeadást igazán jövedelmezővé teszi, tekintettel e bérlők stabilitási jellemzőire.

Ezenkívül a Tampa megszilárdította globális befolyását a sport területén is, hiszen nem csak otthont adott az 55. Super Bowl kupának a Raymond James Stadionban, hanem meg is nyerte azt.

Mindezek az elemek teszik Tampát értékes piaccá az ingatlanbefektetők számára, különösen azoknak, akik rövid távú befektetést szeretnének választani, tekintettel a hely nemzetközi vonzerejére, valamint a stabil és folyamatos bérleti jövedelemre.

Ingatlan adatai

Irányár:125 000 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Tampa
Alapterület:85 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Kilátás:parkra néző
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!