Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Böngésszen az eladó floridai ingatlanjaink között!

Lakás eladó - Miami - Florida

Lakás eladó - Miami - Florida

553 900 USD

Miami

HSZ: X2226121 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 158 m2 Hálószobák 2

Aria On The Bay is a fantastic new luxury development located in the heart of Miami’s Art & Entertainment District. This is the strategic location connecting the vibrant nightlife of South Beach and the dynamic Downtown Miami to the art-infused Wynwood, the trendy Midtown, and the ultra luxury boutiques and restaurants of Miami Design District. It certainly can be considered as one of the best locations to buy a home in Miami, considering the continuing economic growth of the entire area.


A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb floridai ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló floridai ingatlanokról.

Ingatlan adatai

Irányár:553 900 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Miami
Alapterület:158 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:3
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat


GREALE Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!