Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Böngésszen az eladó floridai ingatlanjaink között!

Lakás eladó - Tampa - Florida

Lakás eladó - Tampa - Florida

223 990 USD

Tampa

HSZ: X2226114 USA, Florida
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 191 m2 Hálószobák 3

A one story, 2,051 square foot home with three bedrooms and two bathrooms, the Harrington is perfect for growing families. The open kitchen includes a breakfast nook and overlooks the family room. Additional space includes a private study, a covered patio, and a two car garage. The master suite features a large closet, his and her sinks, a bathtub, and a shower.

A real estate investment in Florida offers interesting prospects , and the city of Tampa in particular can provide excellent rental yields.


A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb floridai ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló floridai ingatlanokról.

Ingatlan adatai

Irányár:223 990 USD
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:USA, Florida
Helység:Tampa
Alapterület:191 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat


GREALE Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!