adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Miami 
 

Hivatkozási szám: 3273889
Adatlap: https://miami-florida.hu/ingatlan/3273889
Ingatlan adatai
Irányár: 185 000 USD
Típus: studio
Kategória: eladó
Alapterület: 38 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget, hogy birtokoljon egy szelet paradicsomot Sunny Isles Beach szívében. Ez a kifogástalanul elhelyezkedő stúdió az 5. emeleten a kényelem és a lenyűgöző kilátás egyedülálló keverékét kínálja. Továbbra is élvezheti a csillogó Atlanti-óceán mindennapos látványát saját stúdiója kényelméből. A társasház részeként számos üdülőhelyi szolgáltatáshoz férhet hozzá, beleértve az úszómedencét, a teljesen felszerelt fitneszközpontot, az étkezési lehetőségeket és még sok mást. A Sunny Isles Beach híres érintetlen strandjairól, valamint a világszínvonalú vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségekről. Akár személyes használatot, akár befektetési lehetőséget keres, ez a stúdió mindkettőt kínálja. A nyaralók részére történő bérbeadás lehetőségével jövedelemtermelő eszköz lehet.

A közös költség tartalmazza a komplexum teljes fenntartását, kábelTV-t és internetet, hideg vizet - meleg vizet és a csatornát, villanyt, parkolót, biztonsági szolgálatot és a szemétszállítást.

Nagyon jó befektetés személyes használatra és bérbeadásra egyaránt!
Az általunk értékesített ingatlanoknak igény szerint vállaljuk a továbbiakban is a kezelését, turisztikai célból történő kiadását. Teljes körű ügyintézés magyar nyelven!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek