adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Miami 
 

Hivatkozási szám: 2976903
Adatlap: https://miami-florida.hu/ingatlan/2976903
Ingatlan adatai
Irányár: 575 900 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 1 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás:
Egyéb extrák: kp-i klíma, medence
Részletes leírás
Az East Edgewater-i Biscayne-öbölre néző, 200 méteres, lenyűgöző homlokzatával büszkélkedő Missoni Baia a mai építészet egyedülálló alkotása. A nemzetközileg elismert Hani Rashid, az Asymptote Architecture munkatársa tervezte, és az OKO Group építette Vladislav Doronin, Európa egyik legsikeresebb fejlesztőjének vezetésével.

A Missoni Baia páratlan minőségi otthon-élményt kínál, amely ugyanolyan jellegzetes, mint a világ egyik leglegendásabb divatháza, a Missoni. A New York-i tervezők, Paris Forino Angela és Rosita Missoni kreatív irányítása alatt született a torony 249 elegánsan kialakított, egy-öt hálószobás rezidenciája, berendezésük és a műalkotások, amelyek kiegészítik az Asymptote modern építészeti tervét.

Az épület Miamiban páratlan felszereltséget kínál – ideértve az olimpiai méretű medencét és a város egyik legnagyobb és legelegánsabban berendezett gyógyfürdőjét. A Missoni Baia új mércét állít fel a minőség és a kifinomultság terén East Edgewater területén.

A Missoni Baia közvetlenül a Biscayne-öböl mentén található, East Edgewater gyorsan növekvő negyedében – a Biscayne Boulevardtól keletre, a Venetian és Julia Tuttle Causeways között – a népszerű Miami Design District, Wynwood Arts District, Midtown és Downtown Miami negyedek szomszédságában. Miami legjobb úti céljai közé tartozik a luxusvásárlások, az előkelő éttermek, valamint a világszínvonalú művészet és kultúra révén.

A Missoni Baia lakosok kizárólagos hozzáférést kapnak a Key Biscayne-ben található Grand Bay Clubba. Ez a privát tengerparti klub kiváló felszereltséggel, strandszolgáltatásokkal és ízletes ételekkel várja vendégeit. A pihentető délutánokra vágyó családok könnyű falatokat fogyaszthatnak a medence mellett, vagy játszhatnak a játszótéren. A partitervezési szolgáltatások minden típusú rendezvényhez rendelkezésre állnak, az elbűvölő buliktól a kifinomult üzleti ebédekig. A Grand Bay Club mindenki számára tartogat valamit.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek