adatlap nyomtatása 

USA, Florida, New Port Richey 
 

Hivatkozási szám: 2846062
Adatlap: https://miami-florida.hu/ingatlan/2846062
Ingatlan adatai
Irányár: 119 000 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: átlagos
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Fektessen be Floridában és egy hosszútávú kiadással biztosítson be egy rendszeres jövedelmet.

Az ingatlan 90 m2 alapterületű, 2 hálószoba és 1 fürdőszoba került benne kialakításra és egy kellemes környezetet biztosító lakóparkban található.

Miért érdemes New Port Richey-i ingatlanba fektetni?
New Port Richey Tampától északra, Florida nyugati partján található, és gyönyörű természeti tájakat, fehér strandokat és elsőrangú szolgáltatásokat kínál lakóinak. Számos éttermet, klubot, bevásárlóközpontot és egyéb szolgáltatást találunk itt. A környék különféle fesztiváloknak és kulturális kezdeményezéseknek ad otthont, amelyek Tampa központjának közelségével együtt keresett és előnyös turisztikai célponttá teszik. A fentiek mellett arról sem szabad elfeledkezni, hogy Tampa Nyugat-Florida legfőbb városaként kiemelkedő üzleti központ is, és az Egyesült Államok 1000 legnagyobb bevételű vállalata közül többnek is otthont ad. New Port Richey azoknak is a kedvenc úti célja, akik a nyugdíjkorhatár elérésekor úgy döntenek, hogy Florida enyhébb éghajlatú vidékeire költöznek, hogy élvezhessék a környék által kínált kiváló szolgáltatásokat, valamint a gyönyörű strandokat.

Azoknak, akik a stabil és hosszú távú bérbeadási bevételt részesítik előnyben a turizmus mellett másik előny, hogy New Port Richey kiváló lakóhely a családok számára is, hiszen számos oktatási és egyetemi intézménynek ad otthont.

Ez a New Port Richey-i ingatlan 7.140 USD éves nettó bevételt termel.

Ha úgy dönt, hogy rövid- vagy középtávú befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, amelyet stabil és folyamatos bérbeadási bevétel jellemez, egy floridai ingatlan különösen megfelelő lehet Önnek.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek