adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Fort Lauderdale 
 

Hivatkozási szám: 2697330
Adatlap: https://miami-florida.hu/ingatlan/2697330
Ingatlan adatai
Irányár: 538 990 USD
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 226 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: duplagarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: kp-i klíma
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk többek között ezt a 4 hálószobás és 3 fürdőszobás házat!

Az otthonok mérete 199 és 375 négyzetméter között mozog, számos szép és praktikus dizájnelemmel, például spanyol stílusú betoncserép tetővel, dekoratív márvány ablakpárkányokkal, beépített dupla falú sütővel, dekoratív művészeti fülkékkel, előre bekötött mennyezeti ventilátorokkal minden hálószobában és a családi szobában, valamint vinyl burkolatú, szellőzős szekrénypolcokkal.

Továbbá minden vevő két legnépszerűbb csomagot kap: Nexia Home Intelligence és Everything's Included®. A Nexia Home Intelligence otthoni automatizálással és távoli otthonkezeléssel rendelkezik, így bárhonnan irányítható az otthoni kényelem, hatékonyság és biztonság. Az Everything's Included® az építtető exkluzív ajánlata, amely több ezer dollár értékű extrákat tartalmaz, amelyeket egyszerűen minden egyes otthonhoz mellékelnek, nagyszerű értéket és a legújabb luxust, technológiát és hatékonyságot kínálva.

Az elemek között az egész otthonban: rozsdamentes acél készülékek, kulturált márvány munkalapok minden fürdőszobában, dekoratív, széles körben elterjedt Moen csaptelepek a mesterfürdőben, foltálló szőnyeg korszerűsített párnázással, a designer színek közül választható, ütésálló üveg tolóajtók, dekoratív Listello csempe a mesterfürdő zuhanyzó falán és még sok más.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek