adatlap nyomtatása 

USA, Florida, Miami 
 

Hivatkozási szám: 2248941
Adatlap: https://miami-florida.hu/ingatlan/2248941
Ingatlan adatai
Irányár: 358 990 USD
Típus: lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 127 m2
Fűtés: -
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Elegáns városi ház három hálószobával és két fürdőszobával a Landmark Lakóparkban, Doral fényűző külvárosában, Miami nemzetközi repülőterétől délre. A Doral minden bizonnyal az egyik legfelkapottabb terület, ahol Miamiban házat lehet vásárolni, tekintettel a környék dinamizmusára, amely kiváló iskolákat, nagy parkokat kínál, valamint a neves üzletek és éttermek hatalmas választékát.

Minden ingatlan a legújabb biztonsági szabványok szerint épült, saját kocsibejáróval rendelkezik, és csodálatos kilátást nyújt a környezetére, amely minden bizonnyal az egyik legzöldebb Miami teljes belterületén. A falak és a mennyezet elegáns, a kortárs stílus elvárásainak megfelelő kivitelezésű. A pompás acéllépcsők hozzájárulnak a környezet kifinomultságához, és további díszítőelemet jelentenek az értékes márványból készült könyöklők.

A közösségi terület minden kényelemmel fel van szerelve: egy csodálatos klubházzal, nagy úszómedencével, vízi parkkal a gyermekek számára, gyógyfürdővel, a grill szerelmeseinek fenntartott területtel és felszerelt teniszpályákkal. Minden ingatlan a legújabb generációs technológiákkal van felszerelve, például a fejlett Savant vezeték nélküli technológiai rendszerrel, amely lehetővé teszi a lámpák, a fűtési rendszer és a biztonsági rendszer integrált távirányítását.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek